Chauffeurs gezocht voor 4 en 5 mei

Voor 4 en 5 mei zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers die willen rijden als chauffeur. Je rijdt in een huurauto en wordt voorzien van koffie/thee. Wij zoeken chauffeurs voor zowel 4 mei als op 5 mei. De chauffeurs moeten geen beginnende bestuurders zijn. 

Voor 4 mei zijn wij op zoek naar vijf chauffeurs die vanaf 23.00 uur genodigden van het Belmonte Arboretum naar het 5 Mei Plein brengen. Vanaf 00:45 is het de bedoeling dat je de genodigden terugbrengt van het 5 Mei Plein naar parkeerplaats ‘De Dreijen’.

Voor 5 mei zijn wij op zoek naar vier chauffeurs voor het Foulkes Festival die de hele dag door (9.00 tot 19.00 uur) veteranen ophalen in de wijken en allerlei korte ritten tussendoor rijden. Voor deze chauffeurs is een lunch en/of diner inbegrepen.

Ben je geïnteresseerd in een van beide dagen of allebei? Meld je aan bij Max van Dulmen via [email protected] of telefonisch via 0317 492682.