Op dit moment zijn we druk bezig met het vernieuwen van de website. Op 8 april gaat de website live. Mocht u tussentijds vragen hebben, kunt u mailen naar: 4en5mei@wageningen.nl.

Inschrijving Bevrijdingsvuur- estafette 2021 open

19 September 2020, 09:20

Vanwege de uitbraak van het COVID-19 virus, kon de Nationale Bevrijdingsvuurestafette 2020 niet zoals aangekondigd plaatsvinden. Meer dan 5000 lopers hadden zich hiervoor aangemeld. Gelukkig hebben we een alternatief programma samengesteld én kon iedereen het Bevrijdingsvuur thuis digitaal doorgeven.

Inschrijven voor 2021, klik hier.

Wageningen45 (de organisatie) wil zoveel mogelijk activiteiten die gepland stonden voor de herdenking en viering van 75 jaar vrijheid, volgend jaar alsnog laten doorgaan. Maar dat kan alleen als het virus en de bijbehorende maatregelen dat toestaan. Momenteel zijn wij druk bezig met het uitwerken van verschillende scenario's.

Vandaar dat wij de inschrijvingen voor de Nationale Bevrijdingsvuurestafette 2021 toch open zetten. Naar verwachting zal eind januari 2021 een definitieve beslissing worden genomen, welk scenario wij voor 2021 volgen. Vanzelfsprekend worden de ingeschreven groepen hiervan op de hoogte gesteld.

Mocht u in de tussentijd vragen, opmerkingen of suggesties hebben, e-mail ons dan gerust op bevrijdingsvuur@wageningen.nl.

Naar het nieuwsoverzicht